Rólunk

 

A Laptopok Szervize azért jött létre, hogy a Konzolok Szervize Szervizében nyújtott eddigi szolgáltatásainktól elkülönítve, kifejezetten a laptopok szervizeltetését, valamint a laptopokkal kapcsolatos szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleink számára megfelelő minőségben és formában jelenhessünk meg.

Szervizünk több mint egy évtizede foglalkozik speciális, videojátékra tervezett készülékek javításával, karbantartásával. Versenytársainkkal szemben nem specializálódtunk egy típusra, hanem egyedülálló módon a szegmensben elérhető minden platform javításával egyaránt foglalkozunk.

Cégünk számára legfontosabb az elégedett ügyfél. Ennek érdekében mindent megteszünk. Figyelembe véve a gazdaságossági tényezőket, minden igyekezetünkkel és szaktudásunkkal a készülékek pénztárcabarát helyreállítására törekszünk.

Szervizünkben minden munkánkra garanciát vállalunk, ezért nálunk javított készülékét mindenki biztonságban tudhatja.

Arra törekszünk, hogy közérthető módon kommunikáljunk, mivel nagyon fontos számunkra, hogy a műszaki területen járatlanok számára is érthető legyen a felmerült hiba javítása. Célunk, hogy mindenkinek megnyugtató megoldást nyújtsunk.

Laptop szervizünk elsősorban forrasztási hibák javításával, chipset cserék kivitelezésével, karbantartással foglalkozik.

Kérdéseiről munkatársaink készséggel informálják személyesen szervizünkben, vagy további elérhetőségeinken.